Termékek

Bactakleen termékek

ULTRAMIST

  Gyógynövény alapú antibakteriális kezelő rendszer, elpusztítja a baktériumok és spórák 99,9%-át, 2-3 hónapig tartó védelmet biztosít.

A berendezés a koncentrált antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkopikus “nano méretű” tisztítórészecskét tartalmaz, melyek képesek eljutni mindenhová az adott térben.

Használata veszélytelen, gyors, nem okoz kellemetlen szagot.

ODOURKILLER

A Bactakleen Odour Killer nem veszélyes, víz alapú, zöld tea illatú szagtalanító spray, amely eltünteti a baktériumok és a penészgombák növekedésének eredményeként keletkező kellemetlen szagokat. Használható általános légfrissítésre, de alkalmazható különféle felületeken, mint bútorok, falak, WC ülések, függönyök, kárpitok, szövetek esetében is, amelyek hajlamosak a baktériumok és a penész növekedésének helyet adni. 

Ellentétben a legtöbb aeroszollal a piacon, a Bactakleen szagtalanító nem elfedi a szagot egy illattal, hanem megszünteti a szag okát, amely egy teljesebb és hosszabb távú megoldást kínál.

Bactakleen szagtalanító alkalmazható otthonokban, szállodákban, autókban, repülőgépeken, autóbuszokon, hajókon vagy bármely olyan helyen, ahol kellemetlen szagok vannak

BACTASHIELD BASIC

A Bactakleen Bactashield Basic egy nem veszélyes, vízbázisú antibakteriális és gombaölő permet, amely minden baktérium és gomba 99,9% -át képes elpusztítani bármilyen felületen.
A permet védőpajzsot képez, így baktériumok és a gombák spórái azonnal elpusztulnak, amint érintkezésbe lépnek a kezelt felületekkel.

A permet a felületen középtávú, több hónapig tartó védelmet biztosít. A Bactashield Basic teljes biztonsággal használható bármilyen felületen, nem káros, átlátszó és szagtalan

BACTASHIELD ULTIMATE

A Bactakleen Bactashield Ultimate hosszú távú antibakteriális és gombaellenes bevonat, amely akár 1 éven túl tapad a felületre, hogy megakadályozza a baktériumok és a gombák növekedését. 

A Bactashield védelmet nem úgy tervezték, hogy a rendszeres tisztítást helyettesítse, hanem a rendszeres tisztítást egészítse ki a felület hosszú távú antibakterializálásával.

A Bactashield védelem:
– hosszan tartó antibakteriális hatást nyújt
– szagtalanít
– levegőtisztító hatással rendelkezik
– gátolja az üvegfelületek párásodását, mattulását
– öntisztító hatással ruházza fel a kezelt felületeket

HERBAL KÉZFERTŐTLENÍTŐ

A kézfertőtlenítők napjainkban gyakoriak, és bár számos fajta látja el megfelelően a feladatát, sokan panaszkodnak száraz bőrre, vagy viszkető érzésre a használatot követően. 

Az erős alkoholtartalmú kézfertőtlenítő szereket nem biztonságosak a gyermekek számára, gyúlékonyak és súlyos bőrszárazságot okoznak. A rossz kézfertőtlenítő használata több kárt okozhat, mint hasznot.

A Bactakleen Herbal kézfertőtlenítőt a biztonság és a funkcionalitás szem előtt tartásával fejlesztették ki, figyelembe véve a gyermekek, terhes nők és felnőttek széles körét.

A Bactakleen Herbal kézfertőtlenítő vízbázisú, kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz, amelyek jól ismertek és antibakteriális tulajdonságaik kombináltak a bőrt kímélő, hidratáló hatásukkal.